Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

OM zitting

Opgeroepen voor een OM zitting? Raadpleeg ons.

Wanneer u bent opgeroepen voor een OM zitting is het verstandig dat u een advocaat raadpleegt. Regelmatig wordt er tijdens een OM zitting een te hoge straf opgelegd die een rechter niet zou opleggen. U wordt wordt geadviseerd om deze straf te accepteren. Een strafrecht advocaat weet wat wel of niet passend is en kan uw straf verlagen of zelfs u vrij pleiten.

Bent u opgeroepen voor een OM zitting? Neem dan direct contact op met onze juridische intakebalie.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 629 00 16 voor een gratis intake gesprek en weet direct waar u aan toe bent.

Dit houdt een OM zitting in.

Wanneer u bent opgeroepen voor een OM zitting dan betekent dit dat u een straf in overleg krijgt opgelegd zonder dat daar een rechter naar kijkt. U wordt vaak geadviseerd de straf maar te accepteren. Dit is niet altijd verstandig er wordt namelijk vaak een te hoge straf opgelegd door de aanklager. De rechter had vaak een lagere straf opgelegd. Een strafrecht advocaat weet direct welke straf te hoog is en zal hierin tegen beroep gaan. Ook kan het zijn dat vrijspraak mogelijk is.

Let op: wanneer u de straf accepteert dan heeft u een strafblad en dit heeft gevolgen voor uw verklaring omtrent goed gedrag. Veel werkgevers vragen om een verklaring omtrent goed gedrag. Indien u geen verklaring omtrent goed gedrag kunt krijgen zal dit er toe leiden dat u niet wordt aangenomen of zelfs wordt ontslagen.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek.
Bel ons op 088 – 629 00 16 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Strafrecht advocaten

Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen en werkzaam door heel Nederland.

R

Vaste tarieven

Onze strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 18:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Nederland

Onze advocaten en juristen zijn werkzaam met diverse kantoren door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 – 629 00 16.

  Welke situatie is van toepassing?

  Is het rijbewijs meer dan 2 jaar geleden ingevorderd?

  Vult u alstublieft onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Houd u s.v.p. uw telefoon en email in de gaten!  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Onze advocaten zijn werkzaam door heel Nederland

  Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar

  U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Wordt u liever terug gebeld door een van onze juristen van de intakebalie? Vul dan het contactformulier in.
  Onze medewerkers zullen u dan zo snel als mogelijk terug bellen.

  Contacteer ons

  Het intake gratis gesprek

  Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat of wilt u weten of het verstandig is een strafrecht advocaat in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.

  Direct hulp nodig?