Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

TOM zitting

Opgeroepen voor een TOM zitting? Raadpleeg ons.

Wanneer u bent opgeroepen voor een TOM zitting is het verstandig dat u een advocaat raadpleegt. Regelmatig wordt er tijdens een TOM zitting een te hoge straf opgelegd die een rechter niet zou opleggen. U wordt wordt geadviseerd om deze straf te accepteren. Een strafrecht advocaat weet wat wel of niet passend is en kan uw straf verlagen of zelfs u vrij pleiten.

Bent u opgeroepen voor een TOM zitting? Neem dan direct contact op met onze juridische intakebalie.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 629 00 16 voor een gratis intake gesprek en weet direct waar u aan toe bent.

Dit houdt een TOM zitting in.

Wanneer u bent opgeroepen voor een TOM zitting(Transactie Officier van Justitie Zitting) betekent dat u een straf in overleg krijgt opgelegd zonder dat een rechter hier over gaat. TOM staat voor Taakstraf Openbaar Ministerie. De Officier van Justitie legt een straf voor en eigenlijk wordt er dan geprobeerd u deze straf te laten accepteren. Vaak is deze straf hoger dan wat een rechter op zal leggen. Schakel voor de TOM zitting een van onze advocaten in om uw de juiste beslissing laten nemen. Bij een TOM zitting is het vaak het soms het geval dat de aangeklaagde in aanmerking voor vrijspraak komt. De officier van Justitie wil dit vaak voorkomen en zal een straf opleggen en u proberen over te halen om deze straf te accepteren. De straffen die met een TOM zitting kunnen worden opgelegd is een geldboete of een taakstraf, het kan ook een combinatie van beide zijn. Neem hiervoor dus een van onze advocaten mee naar de TOM zitting want deze advocaat weet direct of de opgelegde straf juist is of juist te zwaar.

Let op: wanneer u de straf accepteert dan heeft u een strafblad en dit heeft gevolgen voor uw verklaring omtrent goed gedrag. Veel werkgevers vragen om een verklaring omtrent goed gedrag. Indien u geen verklaring omtrent goed gedrag kunt krijgen zal dit er toe leiden dat u niet wordt aangenomen of zelfs wordt ontslagen.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek.
Bel ons op 088 – 629 00 16 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Strafrecht advocaten

Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen en werkzaam door heel Nederland.

R

Vaste tarieven

Onze strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 18:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Nederland

Onze advocaten en juristen zijn werkzaam met diverse kantoren door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 – 629 00 16.

  Welke situatie is van toepassing?

  Is het rijbewijs meer dan 2 jaar geleden ingevorderd?

  Vult u alstublieft onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Houd u s.v.p. uw telefoon en email in de gaten!  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Onze advocaten zijn werkzaam door heel Nederland

  Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar

  U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Wordt u liever terug gebeld door een van onze juristen van de intakebalie? Vul dan het contactformulier in.
  Onze medewerkers zullen u dan zo snel als mogelijk terug bellen.

  Contacteer ons

  Het intake gratis gesprek

  Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat of wilt u weten of het verstandig is een strafrecht advocaat in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.

  Direct hulp nodig?