Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

Verdacht van heling

Wordt u verdacht van heling? Neem dan contact op met ons.

Bent u verdachte in een strafzaak wegens heling? Dan is het altijd raadzaam om juridische bijstand te hebben. Zorg dat u nooit onvoorbereid naar een politieverhoor of een zitting gaat. Laat u bijstaan door een van onze strafrecht advocaten gespecialiseerd in heling zaken.

Bent u uitgenodigd voor een politieverhoor of opgeroepen voor een zitting? Neem dan direct contact op met onze juridische intakebalie.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 629 00 16 voor een gratis intake gesprek en weet direct waar u aan toe bent.

Verdachte in een strafzaak? Handel slim.

Wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit is het belangrijk dat u slim met de situatie omgaat. Meewerken is niet verplicht. Ook al bent u niet betrokken bij deze zaak. Alles wat de politie vindt kunnen zij tegen u gebruiken. Bent u aangehouden door de politie en u krijgt een politieverhoor dan heeft u altijd het recht om een advocaat in te schakelen. Of u nu schuldig of onschuldig bent, de politie ziet u als betrokkene bij een zaak.

Zorg dat u uzelf niet in de problemen brengt door zaken juist te verzwijgen of te vermelden. Raadpleeg onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek en zij kunnen u doorverbinden met een van onze strafrecht advocaten die veel ervaring hebben met politieverhoor. Heeft u weinig of geen inkomen, geen probleem zij werken ook Pro Deo.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek.
Bel ons op 088 – 629 0016 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Strafrecht advocaten

Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen en werkzaam door heel Nederland.

R

Vaste tarieven

Onze strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 18:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Nederland

Onze advocaten en juristen zijn werkzaam met diverse kantoren door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 – 629 00 16.

  Welke situatie is van toepassing?

  Is het rijbewijs meer dan 2 jaar geleden ingevorderd?

  Vult u alstublieft onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Houd u s.v.p. uw telefoon en email in de gaten!  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Onze advocaten zijn werkzaam door heel Nederland

  Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar

  U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Wordt u liever terug gebeld door een van onze juristen van de intakebalie? Vul dan het contactformulier in.
  Onze medewerkers zullen u dan zo snel als mogelijk terug bellen.

  Contacteer ons

  Het intake gratis gesprek

  Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat of wilt u weten of het verstandig is een strafrecht advocaat in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.